da en de trSmukkere blomster, ganske enkelt ...

Queen® er smukke og holdbare afskårne blomster og potteplanter af kalanchoe i et væld af farver. Dansk producerede og forfinede siden 1939. Kendt for det smukke ydre og den lange holdbarhed. 

Læs mere om vores historie her

Kontakt

Queen® 
Skanderborgvej 193
8382 Hinnerup
Danmark
CVR: 11757278


Tel.: +45 86 98 61 66 
Fax: +45 86 98 61 99
Mail: queen@queen.dk

Job

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR-manager Claus Balslev på: claus@queen.dk


 


Se ledige stillinger her.

CSR

Hos Queen® har vi tradition for at prioritere miljøet højt. Vi gør vores ypperste for at minimere vores aktiviteters miljøpåvirkning og optimere arbejdsvilkårene for vores medarbejdere.

Læs mere om vores initiativer

Copyright

Alle tekster kan bruges uden tilladelse, hvis www.queen.dk angives som kilde. 
Fotos må kun bruges i non-profit sammenhænge. Dog skal Queen informeres om brugen af billederne på mail til mail@queen.dk.

Grøn smiley

Vi er af Arbejdstilsynet i 2015 blevet tildelt en grøn smiley. Det betyder, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Den grønne smiley er dermed også et signal til omverdenen om, at vi har orden på vores arbejdsmiljø.  

Hjertestarter hos Knud Jepsen a/s

Hos Knud Jepsen a/s har vi en Hjertestarter samt en række medarbejdere, der er uddannet i at betjene den.  
Alle må dog gerne bruge Hjertestarteren – også ved uheld i nærområdet.
I tilfælde af hjertestop er det bedre selv at gå i gang, end at 'gøre ingenting'. Hjertestarteren giver selv anvisninger om brugen heraf, når den tændes.
Knud Jepsens hjertestarter hænger synligt lidt nede af gangen til højre for hovedindgangen.

Miljøteknologi 2015 

Energibesparelse med gardiner, vækstlys, varmeveksler og solenergi samt præcisions sprøjtebomme.


I projektet monteres der tynde energi-/skyggegardiner som 2. gardin og kraftige isolerings-/mørklægningsgardiner op som 1. gardin i flere produktionsafdelinger.
Formålet er at reducere energiforbruget til opvarmning. Vandings-/ sprøjtebomme opgraderes til individuel behandling af planter med vanding og vækstregulering i Korsholm formering. Formålet er at reducere gartneriets vand- og ressourceforbrug. 


Der sættes varmevekslere og højtryksbefugtning op i Produktudviklingsafdelingerne. På varme solskinsdage forstøves vand med fine dråber over planterne. Dels til afkøling af luften, men også til opsamling af energi i vanddampen, som trækkes gennem varmevekslere, hvorved solenergien kan konverteres til varme, mens luften affugtes. Det varme vand lagres i gartneriets buffertanke, således det kan bruges til opvarmning af gartneriet om natten. Der installeres varmeveksler til køling af returvarmen på retursiden af varmeforsyningsledningen mellem Hammel Affaldsvarme og Knud Jepsen a/s. Ved at modtage returvarme med lavere temperatur kan mængden af kondenseringsenergien øges tilsvarende hos Hammel Fjernvarme a.m.b.a.

Se mere her!
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--