da se en de tr

Sommerlig DIY-borddækning

Smukke blomster kan få alle og enhver i sommerstemning, og en fin buket er et must, når du dækker op på en lun sommeraften. Uanset om du skal holde en sommerfest i form af et studentergilde, en kandidatfest, en fødselsdag eller måske bare en hyggelig grillaften med familie og venner, er det en god anledning til at kaste dig ud i blomstrende DIY-bordpynt. Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at pynte smukt op til en hyggelig sommeraften. Ved hjælp af de dekorative buketter fra Queen®, som findes i et væld af flotte sommernuancer, kan du vælge nøjagtig den farve, du bedst kan lide. Således kan du nemt matche blomsterpynten med de øvrige farver i din opdækning.


Her på siden kan du finde inspiration til sommerens borddækning i form af vores DIY-guide til yndigt bordpynt, fremstillet af dine Queen® blomster. Ved at bruge sideskuddene kan du få meget mere ud af din Queen® buket, og dermed dække et hyggeligt og stemningsfuldt sommerbord, som dine gæster vil elske. Følg vores enkle og hurtige guide til DIY-bordpynt af Queen® blomster her.

Du skal bruge:


- En Queen® CutFlower buket


- Et gammelt viskestykke, et stykke stof, eller nogle servietter, alt efter hvad du ligger inde med.


- Bånd og saks

Del 1:

Klip dit valgte stykke stof ud i et stort kvadrat, og fold herefter servietten, som du ønsker.

Skær siddeskudende af din buket og skær til, så den passer til længden af din serviet.


Placer sideskuddet på servietten og bind båndet, som du ønsker.

Del 2:

Brug resten af buketten til borddækningen, enten i flere mindre vaser eller en stor. Ved at bruge dine Queen® blomster på flere forskellige måder i din borddækning, giver du bordet et dekorativt og sommerligt udtryk.

Du kan få inspiration til DIY-bordpynt og andre måder at anvende dine Queen® blomster på queen.dk, på Instagram eller på Facebook. Her hedder vi queenflowersdk.

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--