da se en de tr


Miljøvenlig produktion

Hos Queen® har vi tradition for at prioritere miljøet højt. Vi gør vores ypperste for at minimere vores aktiviteters miljøpåvirkning og optimere arbejdsvilkårene for vores medarbejdere.
Vi bestræber os på:  • At minimere vores energiforbrug.
    Væksthusene er monteret med solpaneler, der absorberer både energi fra solens stråler og den varme luft i væksthuset. Det har reduceret vores varmeforbrug med 35%, mindsket CO2-udledningen og behovet for plantebeskyttelsesmidler.

  • At optimere vores processer.
    Biologiske sandfiltre gør os i stand til at rense og genbruge gødningsvand. Vores 9.000m3 store regnvandsbassin gør os selvforsynende i vand til irrigation. Da regnvand tilmed er fri for natrium og klorid, er det også det mest velegnede til vores planter.

  • At bruge biologiske bekæmpelsesmidler.
    Vi bruger biologiske midler til bekæmpelse af skadedyr og platesygdomme, og prøver dermed at begrænse brugen af kemikalier til et absolut minimum. Foruden en mere bæredygtig produktion sikrer det også et sundere arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Solfangere

Queen® har konstateret, at grøn teknologi er godt både for miljøet og forretningen. Udover en forventet varmebesparelse på 30%, opnås samtidigt en række andre fordele, ved installationen af solfangere i et af de 3.400m2 store væksthuse.

Læs mere her

Bankerplanter

Som verdens største producent af kalanchoe prøver vi hele tiden at begrænse brugen af kemikalier til et minimum, og vi arbejder med flere biologiske metoder i kampen mod sygdomme og skadedyr. Til det formål benytter vi os i stor stil af såkaldte "bankerplanter", som vi producerer her på stedet.

Læs mere her

MPS certifikat

Hos Queen® går bæredygtighed og forretning hånd i hånd. Forbedringer af hensyn til miljøet dokumenteres og rapporteres hver måned. De månedlige rapporter sendes til Milieu Project Siertellt (MPS).

Læs mere her
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--