da se en de tr


Miljøvenlig produktion

Hos Queen® har vi tradition for at prioritere miljøet højt. Vi gør vores ypperste for at minimere vores aktiviteters miljøpåvirkning og optimere arbejdsvilkårene for vores medarbejdere.
Vi bestræber os på:  • At minimere vores energiforbrug.
    Det er vigtigt for os at minimere vores energiforbrug – hver dag. Derfor har vi installeret både varmevekslere og varmepumper, der begge bidrager til et energineutralt drivhus.

  • At optimere vores processer.
    Biologiske sandfiltre gør os i stand til at rense og genbruge gødningsvand. Vores 9.000m3 store regnvandsbassin gør os selvforsynende i vand til irrigation. Da regnvand tilmed er fri for natrium og klorid, er det også det mest velegnede til vores planter.

  • At bruge biologiske bekæmpelsesmidler.
    Vi bruger biologiske midler til bekæmpelse af skadedyr og platesygdomme, og prøver dermed at begrænse brugen af kemikalier til et absolut minimum. Foruden en mere bæredygtig produktion sikrer det også et sundere arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

MPS certifikat

Hos Queen® går bæredygtighed og forretning hånd i hånd. Forbedringer af hensyn til miljøet dokumenteres og rapporteres hver måned. De månedlige rapporter sendes til Milieu Project Siertellt (MPS).


Se mere her
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--