da se en de tr


Bæredygtighed i topklasse hos Queen®
 

Knud Jepsen a/s har fået nyt MPS certifikat
MPS-GAP certifikatet 760007 understreger, at vi imødekommer kriterierne for en sikker, bæredygtig og sporbar produktion af høj kvalitet. Samtidig viser det også, at vores produkter er produceret under gode arbejdsforhold, hvilket omfatter diverse sundheds-, sikkerheds- og ansættelsesforhold.


Månedlige miljørapporter giver A'er på stribe hos MPS
Hos Queen® går bæredygtighed og forretning hånd i hånd. Forbedringer af hensyn til miljøet dokumenteres og rapporteres hver måned. De månedlige rapporter sendes til Milieu Project Siertellt (MPS), der siden 1993 har administreret miljøregistreringssystemet MPS. Registreringen har som formål at hjælpe gartneribranchen til et godt image.


Løbende registrering
Som deltager i MPS forpligtiger Queen® sig til at registrere sit forbrug af energi, gødning og kemikalier i væksthusene. Ligesom forskellige kategorier af affald registreres. Hver måned tildeles deltagerne et antal point afhængig af om forbruget er faldet eller steget i forhold til de pågældende grænseværdier.


Dette har givet et konstant fokus på bæredygtighed hos Queen® og dermed masser af forbedringer. Siden Queen® tilmeldte sig MPS-systemet i 1998 har den månedlige score holdt sig stabilt over 90 point ud af 100 mulige. Gartnerier med mere end 70 point er kvalificeret til et MPS-A certifikat.


Opmærksomhed
"I dag er vi meget opmærksomme på vores forbrug og tester løbende alternative produktionsmetoder, der er skånsomme mod miljøet - uden at gå på kompromis med kvaliteten", siger adm. direktør Frands Jepsen


"Det er selvfølgelig lige så vigtigt, at vores personale har optimale arbejdsbetingelser", tilføjer han.


Kvalitetsmæssige fordele
MPS er anerkendt som en markedets førende udbydere af CSR certifikater. Et MPS certifikat garanterer, at Queen® kunder køber produkter fra en gennemsigtig produktion med et solidt stempel af bæredygtighed.

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--