da se en de trSmukkere blomster, ganske enkelt ...


Knud Jepsen a/s, der står bag Queen, har siden 1939 dyrket og udviklet planten kalanchoe. Vi er verdens største producent heraf. Mange kender planten kalanchoe som en yderst holdbar potteplante, men Queen® har videreudviklet kalanchoe som afskårne blomster, hvilket betyder, at det nu er muligt at få den smukke holdbare blomst som buketter.

Gartneriet på 120.000 m2 er placeret ved hovedkontoret i Danmark og har 120 ansatte. Desuden har vi produktion i Tyrkiet og i Vietnam, og vi producerer 22 millioner færdigvarer om året i Danmark, hvor langt størstedelen af produktionen er potteplanter.

Læs mere om vores historie her

Blomster med bæredygtighed

Hos Queen® har vi tradition for at prioritere miljøet højt. Vi gør vores ypperste for at minimere vores aktiviteters miljøpåvirkning og optimere arbejdsvilkårene for vores medarbejdere.

Læs mere her

Historie

Siden 1939 har vi gennem hele 3 generationer dyrket og udviklet Queen® kalanchoe. 
Dedikerede og kompetente medarbejdere har siden grundlæggelsen været årsagen til vores succes. Passionen for håndværket er drivkraften og ses tydeligt i det brede sortiment af farverige blomster og nye sorter. 

Tilbageblik

CSR

Hos Queen® har vi tradition for at prioritere miljøet højt. Vi gør vores ypperste for at minimere vores aktiviteters miljøpåvirkning og optimere arbejdsvilkårene for vores medarbejdere.

Læs mere om vores initiativer

Copyright

Alle tekster kan bruges uden tilladelse, hvis www.queen.dk angives som kilde. 
Fotos må kun bruges i non-profit sammenhænge. Dog skal Queen informeres om brugen af billederne på mail til mail@queen.dk.

Grøn smiley

Vi er af Arbejdstilsynet i 2015 blevet tildelt en grøn smiley. Det betyder, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Den grønne smiley er dermed også et signal til omverdenen om, at vi har orden på vores arbejdsmiljø.  

Hjertestarter hos Knud Jepsen a/s

Hos Knud Jepsen a/s har vi en Hjertestarter samt en række medarbejdere, der er uddannet i at betjene den.  
Alle må dog gerne bruge Hjertestarteren – også ved uheld i nærområdet.
I tilfælde af hjertestop er det bedre selv at gå i gang, end at 'gøre ingenting'. Hjertestarteren giver selv anvisninger om brugen heraf, når den tændes.
Knud Jepsens hjertestarter hænger synligt lidt nede af gangen til højre for hovedindgangen.

Kontakt

Queen® 
Skanderborgvej 193
8382 Hinnerup
Danmark
CVR: 11757278


Tel.: +45 86 98 61 66 
Fax: +45 86 98 61 99
Mail: queen@queen.dk

Job

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR-manager Claus Balslev på: claus@queen.dk


 


Se ledige stillinger her.

Miljøteknologi 2016

Varmevekslere og varmepumper
Ved at anvende varmevekslere i tilknytning til varmepumper opsamles energi, dels fra væksthusenes varme og fugtige luft i solskin, og dels ved ekstraktion af ekstra meget varme fra fjernvarmevandet. Vi har gode erfaringer med varmeekstraktion fra luften i flere af vores afdelinger. Det kolde vand fra varmepumperne skal udnyttes til at køle flere af vores afdelinger ned og bl.a. afdelingen, hvor planterne pakkes og opbevares.


Vækstlys
Der udskiftes ældre fase/fase vækstlysarmaturer til elektroniske 600 W i en stor del af vores afdelinger i Birkhøj. De nye lamper og installation gør det muligt at slukke hver anden lampe og styre lystilførslen med programmet Dynalight.


Energibesparelse med flerlags plader
Flere steder i produktionen sættes der flerlags plader op, hvor der kan isoleres maksimalt, da lysindstråling her ikke er afgørende.


Gardiner
Der sættes skyggegardiner op i to afdelinger og mørklægning i en anden. Skyggegardinerne fungerer som semi-dagsgardiner, som kan være trukket for nogle timer efter at det er blevet lyst udenfor. Gardinerne styres af luftens temperatur over og under gardinerne. Gardinerne styres endvidere af varmerørstemperaturen i drivhuset om eftermiddagen. Når solen ikke kan følge med til at varme drivhuset op, stiger rørtemperaturen. Når dette sker kører de tynde energigardiner for. Mørklægningsgardinerne fungerer som mørklægningsgardin i tidsrummet fra kl. 17:00 til kl. 07:00 og som isoleringsgardiner, når udetemperaturen er lav og sammenfaldende med lav indstråling udenfor perioden.


 

Se mere her
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--